home-address

Jens Grands Vej 1.th 3650 Ølstykke

phone

+45 60 66 05 34

email

Info@fancyhome.dk

availability

Mandag - Fredag (9 - 15)

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder i?

Du kan vælge at betale med Visa, Visa Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB, American Express og MobilePay

Ved betaling med kort reserveres beløbet på din bankkonto, når du afgiver ordren, men hæves først når vi sender din ordre ud fra lageret. Hvis en ordre skulle blive annulleret kan der gå op til 2-3 hverdage inden reservationen forsvinder.

Hvis du har nogle spørgsmål under bestillingen, så kontakt os på info@fancyhome.dk. eller ring på 60 66 05 34

Hvad gør jeg, hvis ordrebekræftelse ikke er modtaget?

Skulle du mod forventning ikke modtage din ordrebekræftelse, kan du skrive til os på info@fancyhome.dk. Vi skal bruge følgende oplysninger, for at kunne finde din ordre i vores system:

Navn
E-mail
Telefon nummer
Bestillingsdato

Herefter gensender vi din ordrebekræftelse til dig.

Hvor lang leveringstid er der?

Vi bestræber os altid på at sende din ordre hurtigst muligt fra 1-7 hverdage. Fancyhome samarbejder med forskellige leverandører, som sender din varer direkte fra deres hovedlager.

Hvis du har bestilt flere varer, vil disse modtages enkeltvis. På den måde sikrer vi, at varerne modtages hurtigs muligt, da det ikke alle vores leverandører som kan afsende fra dag-til-dag.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min ordre?

I langt de fleste tilfælde kommer vores forsendelser frem, men der kan selvfølgelig forekomme forsinkelser.

Har du problemer med at spore din pakke kan du kontakte os på info@fancyhome.dk eller tlf. 60 66 05 34.

Hvad gør jeg, hvis min vare er gået i stykker?

Hvis din vare er gået i stykker, når du modtager den er det vigtigt at du tager billeder af både indpakningen og selve varen.

Husk at varens tilstand er dit ansvar så snart du har afhentet pakken eller tager imod den derhjemme. Er emballagen i stykker kan du vælge at nægte modtagelse af varen eller sørge for at der bliver skrevet en bemærkning om at emballagen var i stykker, da du modtog den. Husk at tage billeder.

Send billederne til os på info@fancyhome.dk. sammen med en forklarende tekst og dit ordrenummer så hjælper vi dig videre.

Hvordan bytter jeg min vare eller fortryder mit køb?

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtager varen, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en bestilling mere flere varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse, give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til info@fancyhome.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og oplyse dit ordrenummer.

NB: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Pengene betales retur på det kreditkort købet er foretaget med, så snart vi modtager varen/varerne retur. Der kan gå op til 2-3 arbejdsdage før beløbet er tilgængeligt på din konto.

Hvis din ordre endnu ikke er afsendt, bedes du kontakte os hurtigst muligt på info@fancyhome.dk. eller ringe på 60 66 05 34 for at få din ordre annulleret.